Comext Import cat

Vols comprar a la Xina?
No saps com buscar el producte?
No et fies de la qualitat?
Et fa por arriscar-te i que t’enganyin?

A COMEXT t’ajudem!

Comext Import és un servei per a les empreses interessades en la compra de productes a la Xina.

Parlem l’idioma i tenim persones autòctones a l’equip, per una gestió més directa i personalitzada.

Quin producte necessites? Com és?

El procés comença amb una primera reunió que ens permet definir detalladament les característiques del producte que s’està buscant. Amb aquestes dades, el nostre personal xinès negocia amb diferents proveïdors de confiança per oferir al client les opcions que més s’adeqüen a les característiques, el pressupost i el termini d’entrega de cada projecte.

Procés d’oferta del producte

Producte

És molt important rebre tota la informació del producte que s’està buscant. Com més detallada sigui la informació, millor serà la cerca que es podrà fer.

Cal conèixer totes les característiques del producte: especificacions tècniques, dibuixos, normatives de compliment, embalatge, quantitats, etc. Fins i tot si es disposa d’alguna mostra física pot ser d’ajuda.

Cerca del proveïdor

Un cop tenim tota la informació del producte, Comext busca el proveïdor més adequat. Per a la cerca del proveïdor, Comext disposa d‘una base de dades pròpia i de personal a la Xina que, amb la seva experiència, permet trobar proveïdors fiables i amb gran rapidesa.

Oferta

Un cop seleccionats diversos proveïdors per al producte, es demana cotització i es fa una primera selecció del possible proveïdor, amb qui tot seguit es negocien els preus, les condicions i les quantitats.

Un cop es disposa de tota la informació, Comext fa un estudi de l’impacte econòmic que pot tenir la importació del producte, el cost del producte, el transport, els aranzels, les restriccions i altres factors i prepara una oferta.

Comext també l’assessora sobre els diferents sistemes de pagament. 

Homologació de mostres

Quan l’oferta encaixa amb el seu preu objectiu, es procedeix a la fabricació i a l’enviament de les mostres per tal que s’avaluïn i s’homologuin.

Un cop homologades les mostres, tant el client com el personal de Comext disposen de les mateixes mostres homologades per fer el seguiment de la producció.

Gestió de compra i control de qualitat

Gestió i seguiment de les comandes

Comext envia sempre la comanda del client i activa tots els mecanismes per tal que s’iniciï la fabricació del producte. Es fa un seguiment setmanal de la comanda i s’informa en tot moment el client de l’estat en què es troba.

Seguiment de la producció

Al llarg de la producció del producte, es fa un seguiment a la fàbrica de l’estat del producte i es verifiquen els punts de control que s’han acordat per al control de qualitat.

Control de qualitat

Juntament amb el client, s’acorden els controls de qualitat i es segueix un diagrama de procés de la fabricació. D’aquesta manera, podem evitar que al final de la fabricació ens adonem que el producte està malament i s’hagi de tornar a iniciar un altre cop la producció amb el corresponent retard que això suposaria amb l’entrega de la comanda.
El control de qualitat finalitza amb una llista de verificació on es revisen tots els aspectes importants del producte, l’embalatge i la càrrega del material al contenidor.

Per tal d’evitar confusions i malentesos, COMEXT VOLTREGÀ fa totes les negociacions i seguiments a les fàbriques amb personal xinès.

Per evitar confusions i malentesos, COMEXT VOLTREGÀ fa totes les negociacions i seguimients a les fàbriques amb  personal xinès.

Logística

Expedició del producte

En l’expedició del producte es fa un últim control sobre el material fabricat, l’embalatge i l’etiquetatge.
Es fa un control exhaustiu sobre la càrrega del material al contenidor fins que aquest queda precintat.

Gestió i seguiment logístic

COMEXT gestiona tot el servei logístic del seu producte des de la fàbrica xinesa fins a les seves instal·lacions. Comext té acords amb empreses logístiques capdavanteres per tal d’oferir les millors condicions logístiques i serveis de duanes perquè el client no s’hagi de preocupar de res.

Tenim el coneixement per fer operacions triangulars en què s’envia el material procedent de Xina a qualsevol lloc del món sense que el client detecti quin proveïdor ha fabricat el material.

Servei de magatzem

Comext pot oferir el servei de magatzem al lloc d’origen per tal de poder realitzar consolidacions i l’optimització dels contenidors amb materials de diferents proveïdors.

A nivell nacional COMEXT també ofereix el servei de magatzem regulador per expedir les quantitats programades mensuals.