Comext Export cat

El mercat està canviant i la Xina ja no només produeix, sinó que exportar a aquest país s’ha convertit en una de les oportunitats comercials més grans per a productors mundials. La Xina és un mercat on la demanda de productes i serveis de països externs va en augment.

Existeixen grans oportunitats per a les empreses que creguin que el seu producte o projecte té un gran potencial i vulguin apostar pel mercat xinès..

A COMEXT tenim experiència amb el procés d’internacionalització de productes i projectes al mercat xinès, on ens avalen diferents projectes amb grans resultats. Des de COMEXT l’ajudem en totes les fases del projecte per tal de fer realitat l’obertura i expansió del seu projecte a la Xina.

Etapes del projecte

Estudi de mercat

Cal fer una bona recerca, recollida i anàlisi d’informació del mercat xinès sobre el producte que volem exportar.

Cal analitzar l’oferta i la demanada del mercat, els preus, els canals de distribució, la competència i les necessitats dels consumidors, que varien segons la zona. Posem una atenció especial en determinar si el producte es pot vendre per Internet, ja que Xina és dels principals països on es produeixen més transaccions comercials a través d’aquest mitjà.

Pla de negoci

Tenim un gran coneixement del mercat xinès i del funcionament de les estructures de les empreses, cosa que facilita la localització de clients potencials.

Introducció del projecte

Fem la presentació del producte. La nostra capacitat de comunicació que ens avala davant de grans grups industrials xinesos, fa que les presentacions siguin un èxit.

Control de l’exportació

Controlem cada detall de l’exportació perquè en cap moment quedi encallat el projecte, no només en la fase inicial sinó també durant tota l’evolució del projecte. Fem el seguiment de tota l’operativa i ens convertim en el seu departament d’exportació per adaptar l’estratègia a seguir en tot moment i fer que el projecte sigui un èxit..